Praktijk

Wij zijn een ondernemende praktijk, met een sterk en veelzijdig team. Onze methodes zijn bewezen effectief, inzichtgevend, praktisch en op resultaat gericht.

Kwaliteit voorop
De BOSgroep maakt gebruik van verschillende therapeutische methoden, vooral uit de cognitieve gedragstherapie en de systeemtherapie. Wij vinden het belangrijk om ons te blijven ontwikkelen en bekwamen in nieuwe succesvolle behandelmethodes. Dit streven vindt u terug in ons aanbod. De kwaliteit van de behandelingen wordt goed bewaakt door onze onderlinge samenwerking en externe contacten met andere professionals uit het veld. Daarnaast gebruiken wij gestandaardiseerde vragenlijsten (OQ-45 en CQI) om het effect van en uw tevredenheid over de behandeling te meten. Tot slot vinden wij het belangrijk dat u zich goed op uw plek voelt bij één van ons. Een goede therapeutische relatie is een belangrijke factor in het slagen van de behandeling.

BIG-registraties
Alle behandelaren van de BOSgroep zijn in het beroepenregister van de overheid geregistreerd als gz-psycholoog en/of psychotherapeut en/of klinisch psycholoog of in opleiding hiervoor. Onze gz-psychologen werken in de BGGZ en verzorgen kortdurende behandelingen die vergoed worden door uw zorgverzekeraar minus uw eigen bijdrage. De psychotherapeuten verzorgen intensievere, vaak iets langer durende behandelingen in de SGGZ volgens verplichte zogenaamde DiagnosebehandelCombinaties (DBC). U kunt meer lezen over de kosten en vergoedingen verderop op deze website en houden u op de hoogte van veranderingen in het overheidsbeleid die voor u van belang zijn. De BOSgroep is aangesloten bij: NIPNVP, LVVP en NVRG.

Openingstijden

08-30 uur – 18.00 uur maandag

08-30 uur – 21.00 uur dinsdag

08.30 uur – 19.00 uur woensdag

08.30 uur – 21.00 uur donderdag

08.30 uur – 18.00 uur vrijdag

Niet iedere therapeut werkt in de avond. Avondplekken zijn populair en daardoor schaars.

Meer weten?
Neemt u dan contact met ons op. Belt u met 020 – 358 29 23 (het best bereikbaar onder kantoortijden) of stuur een e-mail naar info@debosgroep.nl