Vitamine Psy

Van start met Vitamine Psy

Straks een intakeafspraak, nu alvast aan de slag.

Waarom voor u?
Zoals in bijna elke psychotherapiepraktijk, heeft de BOSgroep een wachttijd voorafgaand aan uw intake. Om toch alvast aan de slag te gaan met uw probleem, is er de Vitamine Psy training. Wie last heeft van bijvoorbeeld stress, piekeren, slaapproblemen, somberheid, angst, paniek, rouw of werkproblemen, heeft doorgaans baat bij deze training.

U krijgt handvatten om uw problemen alvast aan te pakken en uw klachten te verlichten. Vitamine Psy helpt u om zelf een eerste stap te zetten in de richting van verandering. Na de cursus hebben de meeste cliënten meer grip op hun klachten en vaak ook een beter overzicht in wat er aan de hand is. U kunt direct aansluiten bij Vitamine Psy. Wanneer u een sessie mist, kunt u deze inhalen omdat de thema’s elke vijf weken aan bod komen.

Inhoud
Vitamine Psy is een groepscursus van vijf bijeenkomsten. Aan de orde komen vijf thema’s, die allemaal samenhangen met psychische problemen en het herstel daarvan.

  • Leefstijl
  • Spanning en ontspanning
  • De rol van je gedachten
  • Jij en je omgeving
  • Therapiedoelen

Werkwijze
Vitamine Psy is een cursus/training, geen therapie. Dat betekent dat we niet uitgebreid ingaan op persoonlijke problemen. Wat u deelt met anderen tijdens de bijeenkomst, is dus helemaal aan u. Doorgaans blijkt wel dat het helpt om wat ervaringen te delen en actief mee te doen.

De training is praktisch opgezet. U krijgt tips en soms ook opdrachten om thuis mee te oefenen. De nadruk ligt steeds op wat u helpt om vooruit te komen.

Waar en wanneer
Vitamine Psy bestaat uit vijf bijeenkomsten op maandag van 16.00 tot 17.00 uur. Locatie is de BOSgroep, u kunt plaatsnemen in de wachtruimte. Er doen maximaal acht tot tien deelnemers mee met de groep. De training wordt verzorgd door een van onze psychologen.

Kosten
Vitamine Psy kost 125 euro, inclusief BTW. U ontvangt de factuur elektronisch nadat u zich voor de training heeft aangemeld.

Heeft u nog vragen dan horen we het graag: info@debosgroep.nl of 020-3582923

Inschrijven voor een training