Een baby erbij en samen gelukkig blijven

De overgang van een leven met z’n tweetjes naar een nieuwe levensfase als gezin is groot. De komst van een baby en het dagelijks leven met kleine kinderen verandert jezelf en je relatie ingrijpend. Samen ouders zijn en elkaars geliefden blijven is dus niet zo makkelijk en gaat niet vanzelf.

Voel je je vaker in een emotionele achtbaan zitten, herken je jezelf en je partner soms niet in jullie gedrag, blijven jullie kibbelen of weet je niet meer hoe je verbinding moet maken met elkaar…. Heel herkenbaar maar doe er iets aan.

Je hebt misschien nog geen relatieproblemen maar je dreigt elkaar wel kwijt te raken. Terwijl het ouderschap ook een kans biedt om je relatiegeluk te verdiepen.

Met het Houd me vast programma voor aanstaande en jonge ouders kom je beter door deze lastige fase. Therapie is vaak niet nodig maar werken aan een sterkere relatie wel. Je leert de valkuilen herkennen, de destructieve patronen stoppen en de echte emotionele behoeftes ontdekken, waardoor jullie weer beter in contact komen met elkaar.

Bedenk: Een van de belangrijkste dingen die je je kind kunt geven is een hechte relatie tussen jullie als liefdespartners.

Daarmee creëren jullie ook een veilige en liefdevolle basis voor je gezin.

Dit programma is gebaseerd op de wetenschappelijke bevindingen van Sue Johnson en John en Julie Gottman en geven wij een paar keer per jaar in verschillende vormen.

Geïnteresseerd? Meld je aan en wij nemen contact met jullie op wanneer de volgende training op de planning staat. 020 – 358 29 23 of info@debosgroep.nl