Coaching

Algemeen

Coaching bij de BOSgroep betekent een kortdurende begeleiding bij vragen op het gebied van bijvoorbeeld werk of familie. Coaching is doelgericht. Samen stellen we vast waaraan u wilt werken. In sommige situaties worden daarbij ook anderen bij betrokken, zoals een werkgever of familieleden.

De aanpak is gericht op ontwikkeling. Wat gaat er goed en wat kan er beter? In onze werkwijze sluiten we aan bij uw sterke kanten en talenten. Met behulp van technieken uit de gedragstherapie kunnen eventuele drempels worden weggenomen en gaat u concreet aan het werk om gewenste vaardigheden te vergroten.

Uw eigen verantwoordelijkheid en inzet zijn uitgangspunten in een coachingstraject. U staat aan het roer, uw eigen gedrag maakt uw doelen beter bereikbaar.

Het coachingsaanbod valt niet onder de GGZ en derhalve zijn er geen standaard tarieven vastgesteld. Wij werken op maat: afhankelijk van uw vraag doen onze coaches u een passend voorstel. Voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen kunt u met ons contact opnemen (020 – 358 29 23).

NB Uw werkgever is wellicht bereid een deel van de kosten op zich te nemen. Ook is in veel gevallen belastingaftrek mogelijk.

De familiekamer: gezinstherapie | systeemtherapie | gezinscoaching omgeving Amsterdam en Haarlemmermeer
  • Coaching bij het werk

    Uw talenten ontwikkelen, iets doen aan burnoutklachten of beter samenwerken in uw team? Onze psychotherapeutische deskundigheid en arbo- en bedrijfservaring leiden tot een praktische en resultaatgerichte coachingsaanpak. Als systeemtherapeuten kijken wij zorgvuldig naar uw balans tussen werk en privé. (lees verder)

  • Familiecoaching

    Als familierelaties verstoord zijn en het contact niet loopt, is dat vaak pijnlijk voor alle betrokkenen. Familie-coaching helpt zaken op te ruimen en een nieuwe koers te bepalen. Met familie breken is bijna nooit een oplossing. Wij helpen om de schade te herstellen en ieder over en weer te leren omgaan met beperkingen. (Lees verder)